Glitter Magabu

Glitter Text
Make your own Glitter Graphics

Glitter the white shoes

Glitter Text
Make your own Glitter Graphics

Loading...

cover magazine danny


Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Please Check out our new born myspace...

www.myspace.com/magabuandthewhiteshoes

Wednesday, 24 February 2010

SeTITIK INfo YEAHH!!!


HI MAGABUAN....haha..How's things Goin'?Apakan??owh Btw tahun 2010 ani banyak show-show yang berunsur musik local dibuat..bukan buah-buahan tempatan tetapi lagu-lagu tempatan huhu..macam2 band sudah ada sekarang ani & pembangunannya pun cepat sekali..tumbuh macam cendawan selepas hujan(huh??) banyak gig and show akan berlangsung and guess what kami(Magabu & The White Shoes) akan berada hampir setiap gig/shows...Alhamdullilah..Thanksss kepada mereka-mereka yang membawa,sponsors,organise,mengundang mahupun meng"order" kami wow!!mcm ayam jua kami atu(ayam=positive mind guys ahhh...)huhuhu..baik hati abisdurang ani..thanks again dan tidak lupa jua kepada fans kami yang setia men"support" kami dari awal lagi hingga lah sekarang...tq guys and All of you r RAWK!!!!!!bah tanpa membuang masa kamu membaca ter lebih panjang ada beberapa info i wanna share here such as:-

1) Rita W aggraeni(founder Brunei Independent Music) sekarang is Co-manager of our very own unique Rock band Karacoma (congratzz weeetaaa).

2)Uruboros band akan membuat BBQ with Friends on this Saturday 27th February 2010 at Aman's crib by 8pm till 11pm..



The winner of Amplified Battle of the Bands 2010 inviting everyone to Aman's place for Claws/Uruboros BBQ with Friends next weekend!

There will be local bands performing by Uroboros/CLAWS, Karacoma, Nations of Hydroge, Affaol, Abstract, Chief's band, Bull~ocks and Magabu and TWS.

So if you guys need any details, just contact 8622687 (Aman CLaws) and see you guys soon.

p/s: Strictly NO ALCOHOL!!

3)ahhh ani peluang untuk menjadi ahli A.K.O tetapi asal handal....huhuhu...
: Ada kah kamu rasa kamu cukup handal bermain keyboard...ada kah kamu rasa kamu klubai...so apa lagi AKO membuka kan peluang untuk kamu...ya kamu...untuk dtg mencuba keklubaian kamu...so jgn malu jgn segan dtg lah beramai2 eyh salah..dtg lah mencuba audisi pada bila2 masa k..dan mun awda berminat bolehlah men"Add" mereka di FB :-

"All Klubai Organisation".

4)Insyaallah Magabu & the white shoes akan diundang main lagi di JP Mini Amphitheater on 20th March ani..so kepada magabuaaann diluar sana supaya dapat tah kiranya kitani training SKANKIN' atau yang sewaktu dengannya...kami akan bermain for 50 minutes..hehe...jangan nda datang guys..apa-apa pun kitani santai owkeehh..spread this news to members and satu lagi mungkin tahun ani jua kami akan bermain Luar dari Brunei....*wink*Jakarta?Bandung?or Kuala Lumpur???haha suprise..will up date u all through our FB magabu tws and our fanpage Magabu & the white shoes..and bannnnyyyyaaaaak lagi shows..k

5)Magabu & the white shoes merchandise??T-shirt??CD??hehe bah ani saja yang dapat kami katakan...T-shirt magabu akan di jual jikalau kami melancarkan our 1st EP album...sabar2 saja tah ok...anipun if kami dapat masuk next Recording session bererti nda tah lama lagi tu...SABAR....(Recording Studio pack and byk tmpt yang busy jua)

haaaaaaaaa..atuu tah saja yang dapat ku update kali ani...habis udah modalku menaip2..anipun mun kamu kan tau aku memakai computer riba ketua kampung kampung sebalah ni...heheheheheheheheheeeeeeeeeee just kidding...BAH KEEP ON SKANKIN'and RAWK!!!!!!!bye-bye

Roger and out,
RUDY nama panjang RUUUUUUUUUUDDDDDDDDDDDYYYYYYYYYYYYYY....................

Monday, 15 February 2010

Malas...malas...malasss.....


Banarnya aku ani lagi malas kan menulis-nulis,nada modalku kan bercerita apalagi kan membual hahaha eatah keraja ku meng"copy" and mem "paste" hahaha minta maaf saja ahh mun ku merambokan kata2 kamu anggap saja "HALAL" bah mun dapat aku kan minta tolong please...please..please...Spread this blog to friend,member,family,jiran2,amah2 ataupun persatuan2 kadai ling-ka yang berhampiran rumah abis kita..hehehe..ahhh...jangan lupa jua ah..mun kan mendengar lagu kami awda bolehlah ke www.myspace.com/magabuandthewhiteshoes bah atu saja ah..hehe..from Rudy Hamid nama panjang Ruuuuddddddddyyyyyyyyyy.....

Rita W Aggraeni February 15 at 2:18am Reply
Hello BIM-ers!

How is it going? I am sorry for not updating you guys lately. Apparently, me and the rest of BIM team are busy preparing and handling upcoming new projects given by the local acts, international artistes and more. Gigs and events coming right up for the month of March. Whoa, hectic ya'know? But it's all good.

Did you guys went to Acoustic Night at the Chill cafe earlier tonight? I was there with BIM team and I believe theres BIM-ers too. The gig was OFF THE HOOK! THE BANDS KILL THE CROWDS, THE STAGE AND IT WAS AWESOMELY FUN!

I dance when Magabu perform on stage and everyone was very supportive and open minded. I am glad to see this coming and its really happening. THANK YOU BRUNEIANS! Oooh, even Indians and 'Mat salehs' join us in the crowd. MAGNIFICENT!

Thank you CHILL Cafe! You guys did a great job! WELL DONE!

Kick arse gig!

xx Rita W Aggraeni xx

http://www.pasirputeh.com/some-pictures-from-the-acoustic-night-part-1/645/

Sponsored by Chill Cafe and what a turn out it was! 2010 is definitely a turning point for the local music scene! Believe it! The last concert by A Band Once was pretty well packed with over a thousand people. Pretty soon, they’ll need a bigger venue than the JP’s mini amphitheatre. What impressed me most was the band Magabu and The White Shoes, I have heard the name being mentioned on Brunei radio stations but never heard of their songs till now; mixed of hippity hop, ska and reggae. Brilliant! Can’t wait to see their next performance, it’s just a whole different experience listening to music from headphones and LIVE. Many other local artists were also present to give support to the performers: Dilah from The Seeds, NJ from Projectunes, Karacoma, Epic Frequency, Unfamous and other I couldn’t recall. Well done peeps.(text from http://www.pasirputeh.com/some-pictures-from-the-acoustic-night-part-1/645/).