Glitter Magabu

Glitter Text
Make your own Glitter Graphics

Glitter the white shoes

Glitter Text
Make your own Glitter Graphics

Loading...

cover magazine danny


Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Please Check out our new born myspace...

www.myspace.com/magabuandthewhiteshoes

Wednesday, 24 February 2010

SeTITIK INfo YEAHH!!!


HI MAGABUAN....haha..How's things Goin'?Apakan??owh Btw tahun 2010 ani banyak show-show yang berunsur musik local dibuat..bukan buah-buahan tempatan tetapi lagu-lagu tempatan huhu..macam2 band sudah ada sekarang ani & pembangunannya pun cepat sekali..tumbuh macam cendawan selepas hujan(huh??) banyak gig and show akan berlangsung and guess what kami(Magabu & The White Shoes) akan berada hampir setiap gig/shows...Alhamdullilah..Thanksss kepada mereka-mereka yang membawa,sponsors,organise,mengundang mahupun meng"order" kami wow!!mcm ayam jua kami atu(ayam=positive mind guys ahhh...)huhuhu..baik hati abisdurang ani..thanks again dan tidak lupa jua kepada fans kami yang setia men"support" kami dari awal lagi hingga lah sekarang...tq guys and All of you r RAWK!!!!!!bah tanpa membuang masa kamu membaca ter lebih panjang ada beberapa info i wanna share here such as:-

1) Rita W aggraeni(founder Brunei Independent Music) sekarang is Co-manager of our very own unique Rock band Karacoma (congratzz weeetaaa).

2)Uruboros band akan membuat BBQ with Friends on this Saturday 27th February 2010 at Aman's crib by 8pm till 11pm..



The winner of Amplified Battle of the Bands 2010 inviting everyone to Aman's place for Claws/Uruboros BBQ with Friends next weekend!

There will be local bands performing by Uroboros/CLAWS, Karacoma, Nations of Hydroge, Affaol, Abstract, Chief's band, Bull~ocks and Magabu and TWS.

So if you guys need any details, just contact 8622687 (Aman CLaws) and see you guys soon.

p/s: Strictly NO ALCOHOL!!

3)ahhh ani peluang untuk menjadi ahli A.K.O tetapi asal handal....huhuhu...
: Ada kah kamu rasa kamu cukup handal bermain keyboard...ada kah kamu rasa kamu klubai...so apa lagi AKO membuka kan peluang untuk kamu...ya kamu...untuk dtg mencuba keklubaian kamu...so jgn malu jgn segan dtg lah beramai2 eyh salah..dtg lah mencuba audisi pada bila2 masa k..dan mun awda berminat bolehlah men"Add" mereka di FB :-

"All Klubai Organisation".

4)Insyaallah Magabu & the white shoes akan diundang main lagi di JP Mini Amphitheater on 20th March ani..so kepada magabuaaann diluar sana supaya dapat tah kiranya kitani training SKANKIN' atau yang sewaktu dengannya...kami akan bermain for 50 minutes..hehe...jangan nda datang guys..apa-apa pun kitani santai owkeehh..spread this news to members and satu lagi mungkin tahun ani jua kami akan bermain Luar dari Brunei....*wink*Jakarta?Bandung?or Kuala Lumpur???haha suprise..will up date u all through our FB magabu tws and our fanpage Magabu & the white shoes..and bannnnyyyyaaaaak lagi shows..k

5)Magabu & the white shoes merchandise??T-shirt??CD??hehe bah ani saja yang dapat kami katakan...T-shirt magabu akan di jual jikalau kami melancarkan our 1st EP album...sabar2 saja tah ok...anipun if kami dapat masuk next Recording session bererti nda tah lama lagi tu...SABAR....(Recording Studio pack and byk tmpt yang busy jua)

haaaaaaaaa..atuu tah saja yang dapat ku update kali ani...habis udah modalku menaip2..anipun mun kamu kan tau aku memakai computer riba ketua kampung kampung sebalah ni...heheheheheheheheheeeeeeeeeee just kidding...BAH KEEP ON SKANKIN'and RAWK!!!!!!!bye-bye

Roger and out,
RUDY nama panjang RUUUUUUUUUUDDDDDDDDDDDYYYYYYYYYYYYYY....................

No comments:

Post a Comment